Turbo Strip

Turbo Strip

TERMÉKLEÍRÁS

Expressz-eltávolító, gyorsan ható formula. Erőteljesen és alaposan eltávolítja a fényező emulzió rétegeket, beleértve a régi, makacs termékmaradványokat is, még akkor is, ha több rétegben fedi ez a felületet vagy erősen megviselt a felület. Gyorsan reakcióba lép a felülettel, minimális szagkibocsátással. Professzionális felhasználók számára, nagy felületek kezelésére.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

PVC, linóleum és gumi padlóburkolatok. Alacsony pH értékének köszönhetően kíméletes, ezért is ajánlott linóleum és gumi felületekre.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Szintetikus alapanyagú burkolatok (PVC, CV, polyolefin), linóleum és padlóburkolatok (*). Nem alkalmas oldószerekre érzékeny padlókhoz (pl. aszfalt burkolatok), és professzionális fedőréteggel bevonatolt felületekhez (pl. PU Sealer). Tartsa be a speciális burkolatokra vonatkozó előírásokat. (*)Mindig tesztelje egy kevésbé látható területen, hogy a burkolat színe és anyaga ellenáll-e a tisztítószernek.

Felhasználás: 1 l = 10-30 m²

Seprűvel vagy porszívóval távolítsa el a nagyobb szennyeződéseket. Hígítsa vízzel a Turbo Strip tisztítószert 1:1 és 1:5 közötti arányban (a burkolaton lévő bevonat ellenállásának függvényében). Kenje a hígított tisztítószert a felületre, majd hagyja hatni 5-15 percet. Súrolókefével, egytárcsás készülékkel (megfelelő pad-del) vagy padmasterrel dolgozza át a felületet. Távolítsa el a szennyezett folyadékot vízszívó berendezéssel, gumi vízlehúzóval és nedvszívó széles moppal, és semlegesítse a felületet tiszta vízzel. Figyelem: Ne hagyja a Turbo Stripet a padlóra száradni, inkább dolgozzon szakaszonként. Használat előtt tesztelje a felületet egy kevésbé látható területen. Kerülje az érzékeny felületekkel (fa, fém, lakkozott vagy bevonattal ellátott anyagok) való érintkezést. Felhasználás: 2-6 l = 100 m² (1:1 és 1:5 közötti keverési arány.

TECHNIKAI ADATOK

pH érték: 10 (koncentrátum) Tisztító- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode): GG 60 Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): Kevesebb, mint 5% nem ionos tenside. Tartalmaz illatanyagot, Limonene-t, amint és oldószereket. A termék veszélyesnek minősül. Ezért a veszélyt jelző “Xi+ (Szemirritáló hatású)” szimbólummal van ellátva. Kerüljük a bőrrel és szemmel való érintkezést. Csak jól szellőztetett helységekben használja. A Turbo Strip terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó.

EGYSÉG MÉRETEK

10 l kanna
Turbo Strip
10 l
Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK