Tisztítószerek árusítása

A német Dr. Schutz GmbH. 1955 óta foglalkozik tisztító-, és ápolószerek gyártásával. Termékeik kiváló minőségükről és hatásfokukról tettek több ízben tanúbizonyságot. Nagymértékben hozzájárulnak, hogy a különböző típusú padlók, mint pl.: PVC, linóleum, padlószőnyeg, laminált, fa, parafapadlók hosszútávon megtartsák minőségüket, a felhasználók, kereskedők megelégedésére.

A Dr. Schutz GmbH. számára rendkívül fontos, hogy megfeleljen a környezetvédelemi elvárásoknak. A termékek alapjául a környezetbarát alapanyagokat részesíti előnyben. A tisztító és ápolószerek gyártói között a Dr. Schutz volt az első, aki megkapta az Európai Unió Környezetvédelmi Tanúsítványát, valamit a Német Technikai Ellenőrző Testület (TÜV) igazolását.

A Dr. Schutz termékeinek fejlesztésében szorosan együttműködik kutatóintézetekkel és a vezető padlógyártókkal. A Dr. Schutz fejlesztési, tesztelési munkáját több mint 100 padlógyártó segíti folyamatosan, aminek eredménye a piacvezető professzionális tisztító és ápolószerek csoportja. Néhány vezető padlógyártó akikkel már a magyar piacon folyamatos a kapcsolatunk és elégedetten ajánlják termékeinket, szolgáltatásainkat. (pl.: Graboplast, Amtico, Tarkett, Gerflor, DLW, Forbo Flooring, EGE, Altro, Nora, Villeroy & Boch, Armstrong DLW, Mondo, stb.)

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK