Super Bond

Super Bond

TERMÉKLEÍRÁS

Ragasztó primer anyag nem porózus szilikát felületekhez, mint például kerámia csempe, csiszolt kő felületek (pl. gránit), üveg és fém felületek, a Dr. Schutz PU Sealer/WaxNoMore, PU Anticolor / Marknomor illetve PU Color / Colorize termékek használata előtt.
  • Oldószermentes
  • Könnyen használható
  • Nem képez filmréteget.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Alkalmas bármilyen szilikát alapú kő felülethez (pl. gránit), mázas kerámia csempékhez, valamint üveg és fém felületekhez.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Vékonyan és egyenletes rétegben vigye fel a SuperBond ragasztót a megfelelően megtisztított, száraz felületre tiszta Polish Applicator eszközzel, illetve a QuickStep mop törlővel, vagy száraz Dr. Schutz Aquatop görgővel (minimum hőmérséklet 15°C). Biztosítani kell, hogy a teljes terület nedves legyen és mindenütt ragasztó filmréteg takarja!

Kérjük, ügyeljen a következőkre:
  • A cementmaradékot, elválasztó anyagokat és laza részeket teljesen el kell távolítani. A primerrel kezelendő felületeknek teljesen tisztának kell lenniük, kosz és szerves darabok ne maradjanak a felületen (pl. lakk, kezelő- és tisztítóanyag maradékok, zsír, viasz). Erre a célra alaposan törölje át a Clean & Strip, Turbo Strip, illetve Inolit Aktive Powder termékekkel, majd óvatosan mossa le vízzel. Egylemezes gép (150 rpm) használatát javasoljuk, PU Renovációs párnával.
  • A padló és az anyag hőmérséklete nem eshet +15°C alá a felviteli és a száradási idő alatt.
  • A technikai előírásokat be kell tartani.

FOGYASZTÁS

Kb. 20-30 ml/m² (30-50 m²/l)

SZÁRADÁSI IDŐ

Óvatosan rá lehet menni, és lehet az anyaggal dolgozni 1 óra múlva (20°C-on, 50%-os relatív páratartalomnál és a megfelelő szellőztetés mellett). Ellenőrizni kell, hogy teljesen megszáradt-e, főleg az illesztéseknél! A területet közvetlenül a száradás után be kell vonni a kívánt anyaggal! Ha hosszabb idő telik el a száradás és következő réteg felvitele között, csökken a felületek ragadási képessége. Az alacsony hőmérséklet, magas páratartalom és rossz szellőzés hosszabb száradási időt eredményez.

TÁROLÁSI IDŐ

Védje a fagytól. Tárolja száraz, hűvös helyen. A gyártási időponttól számított 12 hónapig eláll bontatlan, eredeti dobozban. A bevonatanyagokat tartsa gyerekektől távol.

MŰSZAKI ADATOK

Anyagtartalom: víz, nem volatilis organoszilánok.
voc (g/l) <1 (ISO11890) / 2004/42/IIA(i)(140)140.
ADR/RID: a szállítási rendelkezések értelmében nem minősül veszélyes terméknek.
CLP: címkézés nem szükséges
Még abban az esetben is, ha nem túlságosan szennyező anyagokat használunk, az általános technikai biztonsági intézkedéseket be kell tartani. Tartsa gyerekektől távol. A szállítási rendelkezések értelmében nem minősül veszélyes terméknek.

KÜLÖNLEGES MEGJEGYZÉSEK

A munkaeszközöket és kéziszerszámokat vízzel tisztítsa meg.

Super Bond
5 l
Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK