Super Basic Cleaner

Super Basic Cleaner

TERMÉKLEÍRÁS

Speciális, különösen erős tisztítószer PVC padlóburkolatokhoz. Használatával könnyen eltávolíthatók a frissen lerakott padlók szennyeződései, a magas fényű, erős ápolók, polimer diszperzió és egyéb ápolók maradványai. Nem alkalmas linóleum és gumi padlóburkolatok tisztítására. Irritáló.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK


PVC padlóburkolatok. Ne használja gumi vagy linóleum felületeken.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Felszerelés utáni tisztítás: Seprűvel vagy porszívóval távolítsa el a nagyobb szennyeződéseket. Hígítsa vízzel a Super Basic Cleaner tisztítószert 1:5től 1:10 arányig. Különösen makacs foltok esetén (pl. kereskedelmi helységek felületei) használja hígítatlanul. Alacsonyabb fokú szennyezettség esetén ennek megfelelő arányban hígítsa a hatóanyagot. Vigye fel az oldatot a padló teljes felületére majd hagyja hatni nagyjából 10 percig. Egy dörzsölő segítségével, Padmaster System vagy egytárcsás súrológép (a megfelelő PAD vagy kefe) tisztítsa le a kezelt felületet. Távolítsa el a fellazított szennyeződéseket Spray Extractor berendezéssel, mely speciálisan kemény padlókra kifejlesztett adapterrel vagy gumilappal van ellátva és egy nedvszívó széles fejű törlővel. Törölje át a padlót tiszta vízzel, amíg az teljesen tiszta nem lesz. Megjegyzés: Ne hagyja a Super Basic Cleaner tisztítószert a felületen megszáradni. Ezért inkább dolgozzon részről részre haladva. Mielőtt a terméket a teljes felületen használná, próbálja azt ki a padló egy kisebb és kevésbé látható részén, nehogy károsítsa annak színét és anyagát. Ha szükséges, hígítsa jobban a Super Basic Cleaner tisztítószert és kevesebb ideig hagyja a felületen. Használat során viseljen gumikesztyűt és biztosítson megfelelő szellőztetést a teremben. Ne fújja a terméket érzékeny felületekre (pl. fa, fém, lakkozott felületek).

Kiadósság: 3-5 l =100 m2 (koncentrátum) 10-15 l =100 m2 (1:3 -1:5 hígítva)

TECHNIKAI ADATOK

pH érték: nagyjából 14,0 (koncentrátum)

Tisztító- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode): GG 20

Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb mint 5% nem ionikus anyag, NTA. Tartalmaz illatanyagot, citraltm, limonenet és hígító anyagokat. A Super Basic Cleaner terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó.

MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Forschungs- und Prüfinstitut für Facility Management GmbH, Metzingen (FIGR) német intézmény által tesztelt.

EGYSÉG MÉRETEK

5 l kanna

Super Basic Cleaner
5 l
Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK