R10 Additive

R10 Additive

TERMÉKLEÍRÁS

Adalékanyag, amely megfelelő struktúrát biztosít a csúszásgátlás és a biztonság érdekében. - A Dr. Schutz 2-komponensű vizes alapú lakkokhoz a felső rétegben - Folyékony keverék a könnyű alkalmazás érdekében. - Hatékony eredmény. - A BGR 181 és a DIN 51130 szabványoknak megfelelően R10 csúszásgátlási besorolás.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Kombinálható valamennyi Dr. Schutz vizes alapú tömítőanyaggal az adatlapukon megadott alkalmazási területeknek megfelelően. A Dr. Schutz R10 adalékanyag csak a felső lakkrétegben kerüljön felhasználásra. Kérjük, kövesse figyelemmel a padlókra és épületekre vonatkozó műszaki utasításainkat a honlapunkon: www.dr-schutz.com.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Alaposan rázza fel! A Dr. Schutz R10 adalékanyagot 1:10 arányban keverje a lakkhoz. Ha a kívánt mennyiségű lakkot bekeverte, csak akkor lehet hozzáadni a megfelelő mennyiségű keresztkötő anyagot. A felső réteget egyenletesen oszlassa szét 50 ml/m² mennyiségben.
Kérjük, ügyeljen a következőkre:
  • Az alacsonyabb lakkrétegbe történő keverés a tömítőfunkciót nem érinti, de a csúszásgátlást sem segíti elő.
  • Ha a bekevert lakk egy ideig tárolásra kerül, használat előtt fel kell keverni.

FOGYASZTÁS

5 g/m² (Tartomány: 100 m²/0,5l) ha 50 ml/m² mennyiségben visz fel lakkot a felületre, 1:10 arányban.

TÁROLÁSI IDŐ

Védje a fagytól. Tárolja száraz, hűvös helyen. A gyártási időponttól számított 24 hónapig eláll bontatlan, eredeti dobozban. A bevonatanyagokat tartsa gyerekektől távol.

MŰSZAKI ADATOK

Anyagtartalom: víz, poliakrilát, kovasav, viaszok, adalékanyag. A következő keveréket tartalmazza: 5-klór-2-metil-2H-izotiazol-3-on és 2 metil-2H-izotiazol-3-on. Allergiás reakciót okozhat.
pH 7,5 voc (g/l): <1 (ISO 11890)
ADR/RID: nem veszélyes termék.
CLP: nincs címkézési kötelezettség.
Még az alacsony szennyezéssel járó anyagok esetén is be kell tartani az általános biztonsági intézkedéseket. Tartsa gyerekektől távol. A teljesen üres dobozokat háztartási hulladékként lehet kezelni, el lehet vinni hulladékgyűjtő központba.
R10 Additive
500 ml
Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK