PU Filler

PU Filler

TERMÉKLEÍRÁS

Vizes bázisú primer jóváhagyott abszorbens, cementalapú gyanta anyagokhoz, a Dr. Schutz PU tömítő illetve a Dr. Schutz PU Anticolor termékek alkalmazása előtt. Csökkenti a nedvszívó képességet, javítja a következő rétegben felvitt anyag tapadását. Jó penetrációs képesség, tetszetős megjelenés, könnyű használat.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Tömítő gyanta esztrich, a gyártók által közvetlenül padlófelületekhez ajánlott anyagokhoz. Tesztelt esztrich anyagokhoz használandó.

ALKALMAZÁS

Rázza fel jól. Vigye fel a Primer-t az esztrich alapú padlóra egyenletesen egy rétegben a Dr. Schutz Aquatop hengerrel, míg az anyag teljesen el nem oszlik. Az alkalmazás során ne engedje megszáradni.
Kérjük, vegye figyelembe a következőket:
  • A felületet professzionálisan elő kell készíteni, tiszta, száraz legyen, olaj, viasz illetve por ne legyen a felületen
  • Az újonnan elkészült esztrich alapú padlók esetén elegendő keményedési és száradási időt kell biztosítani, a gyártó előírásai szerint. Az esztrich anyag keménységét ellenőrizni kell karcteszttel. A gyártó rendelkezéseitől függően szükség lehet a felület finom csiszolására.
  • A primert soha ne öntse közvetlenül a padlóra, használjon lakk tálcát, azon dolgozzon.
  • Mielőtt esztrich beton felületen használná az anyagot, javasolt kijelölni egy tesztterületet és ott elvégezni a próbát. Követni kell az esztrich betonfelületekre vonatkozó gyártói utasításokat.
  • A padló illetve az anyag hőmérséklete ne essen +15°C alá a felvitel illetve a száradási idő során.
  • A technikai előírásokat mindig be kell tartani.

ANYAGSZÜKSÉGLET

Kb. 60-80 ml/m² (12-16 m²/l). Nagy nedvszívó képességű felület esetén nagyobb az anyagszükséglet, a nedvszívó képességtől függően.

SZÁRADÁSI IDŐ

Óvatosan rá lehet menni, és lehet dolgozni a Dr. Schutz PU tömítőanyaggal kb. 1-2 óra elteltével, mely időtartam nem haladhatja meg a 12 órát (20°C-on, 50%-os relatív páratartalomnál és a megfelelő szellőztetés mellett).

TÁROLÁSI IDŐ

Védje a fagytól. Tárolja száraz, hűvös helyen. A gyártási időponttól számított 12 hónapig eláll bontatlan, eredeti dobozban. A bevonatanyagokat tartsa gyerekektől távol.

MŰSZAKI ADATOK

Anyagtartalom: víz, poliakrilát, poliuretán, glikoléter, kovasav, viaszok, adalékanyagok. 1,2-benzizothiazol-3(2H)-egy-et tartalmaz.
Allergiás reakciót válthat ki.
voc (g/l) 110 (ISO11890) / GISCODE: W3+ / 2004/42/IIA(i)(140)140.
ADR/RID: a szállítási rendelkezések értelmében nem minősül veszélyes terméknek.
CLP: A termék besorolása nem esik a CLP rendelet hatálya alá.
Még abban az esetben is, ha nem túlságosan szennyező anyagokat használunk, az általános technikai biztonsági intézkedéseket be kell tartani.
Tartsa gyerekektől távol.
A szállítási rendelkezések értelmében nem minősül veszélyes terméknek.

KÜLÖNLEGES MEGJEGYZÉSEK
  • A munkaeszközöket és a kézi szerszámokat vízzel tisztítsa meg. A fennmaradó lakkot csak mechanikusan lehet eltávolítani. Mindig új, száraz Aquatop henger használatát javasoljuk.
  • A nyomtatott tételszámra mindig figyeljen. Egy réteg felviteléhez mindig olyan termékeket használjon, amelyeken ugyanaz a tételszám szerepel.
  • Ha más tételszámú terméket szeretne használni, használat előtt mindig külön tárolóedényben keverje össze.
PU Filler
975 gr + 25 gr crosslinker
Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK