Medica Hard Sealer

Medica Hard Sealer

TERMÉKLEÍRÁS

Speciális ápolószer az új fektetett vagy frissen alaptisztított padlók alapkezelésére. Erős és tartós védőréteget képez a padló felületén, mely meggátolja a fertőtlenítők beszívódását. Különösen ajánlott kórházak és orvosi rendelők linóleum és PVC padlóburkolataihoz.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

PVC és linóleum padlóburkolatok. Bizonyos körülmények között használhatja gumifelületek kezelésére is, de előtte tesztelje a terméket.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Használat előtt alaposan rázza fel a Medica Hard Sealer terméket. Vigyen fel a letisztított felületre (burkolatfektetés vagy alaptisztítás után) egy egyenletes, vékony réteget a hígítatlan ápolóból. Ehhez használja a Polish Applicator System vagy a Quick Step System termékeinket. Ha a védőréteg eléggé megkeményedett ahhoz, hogy járni lehessen rajta (kb. egy óra múlva) ismételje meg az eljárást, de ezúttal az első réteg felhordási irányára merőlegesen. Hagyja a felületet legalább 12 órát száradni mielőtt rálépne (ajánlatos egy egész éjszakát száradni hagyni).

Felhasználás: 1 l = 20 m² rétegenként
Megjegyzés: Biztosítson megfelelő szellőztetést a kezelés ideje alatt és száradáskor, de ugyanakkor óvja a felületet az erős napsugárzástól, a huzattól és a por lerakódásától. Jóval a termék használata előtt kapcsolja ki a padlófűtést. Egyes összetevőinek köszönhetően néhány fertőtlenítő tisztítószer feloldhatja vagy sárgássá teheti a védőréteget. Ennek elkerülése érdekében ajánljuk a Dr. Schutz Disinfectant Cleaner használatát. Más koncentrált fertőtlenítők használata előtt keresse fel tanácsadóinkat.

TECHNIKAI ADATOK

pH érték: 9,0 (koncentrátum)
Tisztító- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode): GE 10
Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): Tartalmaz tartósítószert, illatanyagot, hígító- és ápolóanyagokat.
A Medica Hard Sealer terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Óvja a fagyástól.

MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Otto-Graf-Institute, University of Stuttgart, Germany termékeket tesztelő intézmény által elismert – 46. sportpályákra vonatkozó rész.

EGYSÉG MÉRETEK

5 l kanna Cikkszám: 2950000543
Medica Hard Sealer
5 l
Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK