ESD Floor Cleaner

ESD Floor Cleaner

TERMÉKLEÍRÁS

A frissen fektetett és gyárilag kezelt padlók ideális tisztítószere. Eltávolítja a szennyeződéseket, zsiradékokat és cipőnyomokat. Nem hagy maradványt a felületen.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Kezeletlen, gyárilag poliuretánnal kezelt, vagy utólag ESD Long Life PU Sealer-rel, vagy ESD Long Life Color PU Sealerrel kezelt ESD burkolatokhoz.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Fektetés utáni tisztítás: Távolítsa el a porszennyeződést kefével vagy porszívóval. Makacs szennyeződés esetén higítsa vízzel az ESD Floor Cleaner tisztítószert 1:10 arányban (1 liter hatóanyag 10 liter vízhez). Alacsonyabb fokú szennyezettség esetén ennek megfelelő arányban hígítsa a hatóanyagot. Vigye fel az oldatot a padló teljes felületére és hagyja kifejteni a tisztító hatást (kb. 10-15 perc), majd tárcsázza át a felületet egytárcsás géppel, piros pad-del. A fellazított szennyeződést távolítsa el vízszívó berendezéssel, majd semlegesítse a felületet tiszta vízzel.

Felhasználás: nagyjából 1 l = 50-100 m²
Napi tisztítás: Távolítsa el a porszennyeződést kefével, vagy porszívóval. Hígítson vízzel 1:200 arányban (50ml tisztítószer/10l vízhez) ESD Floor Cleanert, majd tisztítsa meg a padlót megfelelő kézi eszközzel (pl.: Quick-Step, MOP), vagy gépi tisztítóberendezés esetén – piros pad-del. A szennyeződés mértékétől függően és gépi tisztítás esetén – csökkentheti a hígítási arányt 1:400-ig (25ml tisztítószer/10l vízhez).
Felhasználás: nagyjából 1 l = 1000 m²
Megjegyzés: Olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati utasítást. Érzékeny felületek esetén (fa, fém, bútorok) nem alkalmazható.

TECHNIKAI ADATOK

pH érték: 9,5 (koncentrátum)
Tisztító- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode): GE 50
Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): Tartalmaz tartósítószert, illatanyagot, hígító- és ápolóanyagokat.
Az ESD Floor Cleaner terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Forschungs- und Prüfinstitut für Facility Management GmbH, Metzingen (FIGR) német intézmény által tesztelt.

EGYSÉG MÉRETEK

10 l kanna
ESD Floor Cleaner
10 l
Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK