Elatex Stain Remover

Elatex Stain Remover

TERMÉKLEÍRÁS

Univerzális tisztítószer, mely kiválóan alkalmas gumifoltok, cipőnyomok, az odatapadt szennyeződések és különféle makacs foltok eltűntetésére.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Éppúgy alkalmas rugalmas- (PVC, linóleum és gumi), laminált-, kezelt fa- és parafa padlók, mint szőnyegek és kárpitok tisztítására.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

A. Rugalmas-, laminált-, fa- és parafa padlók esetén
Kezeletlen és nem fényesített padló esetén fújjon Elatex folteltávolítót egyenesen a szennyezett felületre. Hagyja rajta egy kis ideig, hogy beszívódhasson, majd távolítsa el a foltot egy törlőrongyot vagy egy tisztítótampont használva. Ezután öblítse le a felületet tiszta vízzel. Polimerizált és érzékenyebb felületek (akril üveg, parketta, parafa) esetén kerülje a hosszú ideig tartó termékkel való kontaktust. Ebben az esetben fújjon Elatex folteltávolítót egy fehér törlőrongyra és óvatosan távolítsa el a foltot. Majd tisztítsa le a padlót a megfelelő tisztítószerrel.

B. Textil padlóburkolatok és kárpitok esetén
Fújjon Elatex folteltávolítót egyenesen a foltra, majd hagyja rajta néhány percig. Ezután egy nedvszívó fehér törlőronggyal kívülről befele haladva lazítsa fel a foltot. A törlőrongy száraz részét használva távolítsa el a fellazított szennyeződést. Végül öblítse le tiszta vízzel és törölje szárazra. Ha szükséges helyezze a törlőrongyot a foltra és hagyja rajta, amíg a folyadék teljesen fel nem szárad. Megjegyzés: Ne lélegezze be a termék gázait. A termék használata előtt tesztelje le egy kisebb felületen, hogy megbizonyosodjon a felől, hogy a folteltávolító nem károsítja az anyag színét és állagát. A szennyeződés okozta elváltozások korlátozhatják az Elatex Stain Remover folteltávolító hatékonyságát a kezelt felületen.

TECHNIKAI ADATOK

pH érték: 2,5 (koncentrátum)
Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5% anionikus felületaktív anyagok.
Tartalmaz tartósítószert.
Más összetevők: ápolóanyagok, felületaktív anyagok és aromák.
Az Elatex Stain Remover tisztítószert száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni.
Óvja a fagytól.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

EGYSÉG MÉRETEK

15 x 200 ml flakon pumpás szórófejjel Cikkszám: 1320020043
Elatex Stain Remover
200 ml
Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK