Duro Plus

Duro Plus

TERMÉKLEÍRÁS

Adalékanyag a karcolásállás további növelése és matt hatás elérése érdekében. A Dr. Schutz PU Sealer/Waxnomor, Dr. Schutz PU Sealer 100/Waxnomor 100 és Dr. Schutz PU Anticolor/ Marknomor termékekhez. A bázislakkhoz 20%-ig keverhető. Könnyű használat, hatásos eredmény.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Valamennyi Dr. Schutz vizes bázisú tömítőanyaggal használható az ajánlott alkalmazási területeken. Ideális valamennyi matt és kopásnak kitett felülethez. Sötét és könnyen karcolódó anyagokhoz is ajánlott.

ALKALMAZÁS

Alaposan rázza fel! A Dr. Schutz DuroPlus L terméket először alaposan és egyenletesen hozzá kell keverni a bázislakkhoz. Ezután a kereszkötőanyag kiszámított mennyiségét keverje hozzá a bázislakkhoz. Az alkalmazás a bázislakk rendszer alapján történjen. Kérjük, figyeljen a következőkre: - A felvitel előtt készítsen festési mintát. - Jegyezze fel a DuroPlus L keverési mennyiségét későbbi referenciaként. - Keverjen egy rétegre elegendő lakkot a teljes területre. A későbbi hozzákeverés fénybeli különbségekhez vezethet. - Az adagolást pontosan ki kell mérni mérőeszköz segítségével.

ANYAGSZÜKSÉGLET

A keverési aránytól függ. Általában 5 g/m² (Takarás: 200 m²/l) 50 ml/m² lakkfogyasztás és 1:10 keverési arány esetén.

SZÁRADÁSI IDŐ

Lásd a bázislakk megadott adatait.

TÁROLÁS

Védje a fagytól. Tárolja száraz, hűvös helyen. A gyártási időponttól számított 24 hónapig eláll bontatlan, eredeti dobozban. A bevonatanyagokat tartsa gyerekektől távol. Ha változó hőmérsékleten és/vagy nyitott dobozban tárolja, néhol száraz darabok képződhetnek. Amennyiben így van, ezeket használat előtt el kell távolítani.

MŰSZAKI ADATOK

Anyagtartalom: víz, poliakrilát, kovasav, ásványi anyagok, viaszok, adalékanyagok. 1,2- benzizothiazol-3(2H)-egy-et tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
voc (g/l) 2 (ISO11890).
ADR/RID: a szállítási rendelkezések értelmében nem minősül veszélyes terméknek.
CLP/GHS: címkézés nem szükséges.
Az üres dobozokat háztartási hulladékként lehet kezelni, illetve el lehet vinni az újrafelhasználási központba.
Duro Plus
1 l
Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK