Európában első a padlóvédelemben
Dr. Schutz PU és vezetőképes ESD bevonat, a padló felújítás jövője! Mielőtt lemondana meglévő burkolatáról, keressen meg bennünket!
Tekintse meg termékeinket
A Dr. Schutz termékei naponta több millió embernek segítenek világszerte padlórendszereik védelmében.
“a világ vezetőpadlógyártóinak ajánlásával.”
Miért Válassza a Dr. Schutz Kínálatát?

Nem kopik

még 25.000 gördülés alatt sem!

Az EPH Dresden-nél végzett felület- kopásállóság teszten a PU bevonat kiválóan teljesítette a DIN EN 14085 – görgős szék – szabványt minden lágy burkolaton. Pontosan 25.000 gördítés után a következő minősítést kapta: „nem volt látható elváltozás egyetlen tesztfelületen sem”.

Környezettudatos

egészségre ártalmatlan és környezetbarát

PU bevonat és a PU Antislip bevonatok tesztjét a GEV végezte Európában (EMICODE teszt), és a legjobb minősítést érte el – EC 1R. Ezért a PU bevonatokat ajánlják, mint a legjobb védelmet nyújtó, környezetbarát és egészségre ártalmatlan terméket.

Extrém tartósság

6x hosszabb élettartam

A FIGR és WFK/FRT Intézetek hosszú távú tesztjei során megállapítást nyert, hogy a PU bevonatnak 6x hosszabb élettartama van, mint más, hagyományos padló bevonatoknak.

Tökéletes kémiai ellenálló képesség

még veszélyes helyzetek esetén is

Egy professzionális bevonatnak képesnek kell lenni extrém körülmények közt is helytállni.

R9 és R10

Csúszás nélkül, mégis gördülékenyen

Egyre gyakrabban előtérbe kerül az R osztálynak megfelelő csúszásmentes felületek jelentősége az oktatási intézményekben, konyhákban, kórházakban és éttermekben, stb.. A PU Sealer és a PU Antislip a BGIA szerint tökéletesen teljesíti az R9 és R10 előírásokat.

Egyedülálló ESD bevonat

a vezetőképes felületeken

EPH tanúsítvány szerint az ESD Long Life PU Sealer tökéletesen megfelel a DIN EN 61340-5-1 szabvány követelményeinek vezetőképes környezetben, csakúgy, mint a TRBS 2153 szabványnak robbanásveszélyes környezetben.

Sportpadlók megóvása

megfelel a DIN 18032 szabványnak

A sportpadlókon különösen fontos a biztonság. A stuttgarti MPA Intézet – ISEGA Germany tesztelte a PU Sealert sport linóleum és sport PVC felületeken. Az eredmények alapján külön díjat is nyert.

Gyulladás késleltető

minden burkolattípuson

A tűzvédelem és a tűzellenállás rendkívül fontos szerepet játszanak az épületekben. MPA Drezdai Intézet tanúsítja, hogy a PU Sealer és a PU Anticolor késlelteti a gyulladást PVC, linóleum és műgyanta felületeken, továbbá megfelel a DIN EN 13501-1 szabványnak.

Elsőként kapta meg

a DIBT Intézet jóváhagyását

A PU Sealer az első felületkezelő anyag, ami lágy és cementbázisú felületek kezelésére megkapta a General Building minősítést a németországi DIBT Intézettől.

Ellenáll a testnedveknek

a DIN 53160 szabvány szerint

A drezdai eph Intézet tesztjei alapján PU Sealer és a PU Anticolor ellenáll a nyálnak és izzadtságnak, ezáltal megfelel a DIN 53160 szabványnak.

Élelmiszeripar

gyártó, raktározó, kiszolgáló területeken

Sikeres élelmiszer biztonsági teszt eredmények – ISEGA Germany.

Csúszásmentes padló

mezítlábas területekre

A pilseni ZUS Intézet tesztelte a PU Antislip-et és elismerte a DIN 51097 szabvány szerinti csúszásmentességét a nedves vagy mezítláb igénybevett területeken.

Az LTV padló vagy szőnyeg, természetes rost szőnyeg vagy fa minden szinten megérdemli a megfelelő utókezelési megoldásokat. Cégünk tanácsot ad ha kérdés merül fel a padlójával kapcsolatban, és segít megtalálni a megbízható Dr. Schutz termékeket.
Töltse le aktuális termékkatalógusunkat

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK