Clean and strip

Clean and Strip

TERMÉKLEÍRÁS

Speciális tisztítószer frissen üzembe helyezett vagy erősen szennyezett PVC-, linóleum- és gumipadlók tisztítására és alaptisztítására. Eltávolítja a régi ápolók maradványait, a makacs és ragadós szennyeződéseket.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

PVC, linóleum és gumi padlóburkolatok. Alacsony pH értékének köszönhetően kíméletes, ezért is ajánlott linóleum és gumi felületekre.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Fektetés utáni tisztítás: Seprűvel vagy porszívóval távolítsa el a nagyobb szennyeződéseket. Hígítsa vízzel a Clean and Strip tisztítószert 1:5-től 1:10 arányig. Különösen makacs foltok esetén (pl. kereskedelmi helységek felületei) használja hígítatlanul. Alacsonyabb fokú szennyezettség esetén ennek megfelelő arányban hígítsa a hatóanyagot. Vigye fel az oldatot a padló teljes felületére majd hagyja hatni nagyjából 10 percig. Egytárcsás súroló segítségével, (a megfelelő PAD vagy kefe) tisztítsa meg a kezelt felületet. Távolítsa a fellazított szennyeződéseket. A fellazított szennyeződést takarítsa fel vízszívó berendezés és egy jó nedvszívó, széles fejű felmosóval. Törölje át a padlót tiszta vízzel, amíg az teljesen tiszta nem lesz.

Felhasználás: 1 l = 10-30 m²

Alaptisztítás:Seprűvel vagy porszívóval távolítsa el a nagyobb szennyeződéseket. Otthoni használatra hígítsa a Clean and Strip terméket 1:5 arányban. Kereskedelemben használatos felületek tisztítása esetén használja koncentrált formában vagy hígítsa 1:3 arányban (a védőréteg ellenállásától függően). Kezelés előtt, ha szükséges permetezzen tiszta vizet a felületre. Az eljárási folyamat megegyezik a fent leírtakkal, csupán a hatóidőt ajánlatosabb meghosszabbítani 15-20 percre.

Megjegyzés: Ne hagyja a Clean and Strip tisztítószert a felületen megszáradni, ezért inkább dolgozzon területről területre haladva. Mielőtt a terméket a teljes felületen használná, próbálja azt ki a padló egy kisebb és kevésbé látható részén, nehogy károsítsa annak színét és anyagát. Ha szükséges, hígítsa jobban a Clean and Strip tisztítószert és kevesebb ideig hagyja a felületen. Használat során viseljen gumikesztyűt és biztosítson megfelelő szellőztetést a teremben. Ne fújja a terméket érzékeny felületekre (pl. fa, fém, lakkozott felületek).

Felhasználás:
1 l = 30-50 m² (otthoni használat) és / vagy
1 l = 6- 10 m² (kereskedelmi használat, hígítatlanul)

TECHNIKAI ADATOK

pH érték: ~10,0 (koncentrátum) Tisztító- és ápolótermékekre vonatkozó kód (Giscode): GG 20 Összetételére vonatkozó adatok (EC javaslat): kevesebb, mint 5% anionikus anyag kevesebb, mint 5% nem ionikus anyag kevesebb, mint 5% NTA kevesebb, mint 5% foszfát. Más összetevők: hígító anyagok, adalékanyagok és aromák. A Clean and Strip terméket száraz, hűvös helyen, a saját csomagolásában ajánlatos tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó.

MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Forschungs- und Prüfinstitut für Facility Management GmbH, Metzingen (FIGR) német intézmény által tesztelt.

EGYSÉG MÉRETEK

15 x 750 ml flakon Cikkszám: 0617075043
5 l kanna Cikkszám: 0617000543
10 l kanna Cikkszám: 0617001043
Clean and Strip
750 ml
Clean and Strip
5 l
Clean and Strip
10 l
Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

telefonszám
+36 (30) 538 8031​, +36 (30) 861 9461
e-mail cím
info@orkond.hu
levelezési cím
H-9023 Győr, Mester utca 1. II.em. 315.
székhely
H-9121 Győrszemere, Pacsirta utca 3.

KÖVESD NYOMON A MUNKÁSSÁGUNK